Cortona | Verblijfsformules | Gezinsformule | Verblijfplaats Nunzia | Olijfplukformule | Gastenkamerformule | Een beetje extra... | Ligging

 

Brigitte WYCKHUYSE
et
Luc VAN CAUTER
60-62 Quercia verde,
52 044 -  Cortona (AR)
Tél +39 338 88 32 363

querciaverde@hotmail.com

Dernière révision:
13/06/10

Gastenkamerformule in Quercia verde

In het 17e eeuwse deel van het huis “Quercia verde”, de vroegere wachttoren, hebben we een suite ter beschekking, die plaats biedt aan twee gasten. Het bestaat uit een ruime kamer (dubbel bed) , een gezellige badkamer, een salon (openaard, bibliotheek, TV, CD,..).

Wij ontvangen hen in half-pension (“Engels” ontbijt, Belgisch-Italiaanse keuken, meestal in de oude broodoven bereid, met streekproducten, wijn (Montalcino) inbegrepen). Wanneer het mooi weer is, kan u het ontbijt en het avondmaal op het gastenterras nemen.

Er is een zwembad te beschikking, dicht bij de gastenhuis (casa Nunzia) .

Graag halen we onze niet gemotoriseerde gasten af aan het station van Camucia, één va de twee stationnen van Cortona . Een auto (Fiat Panda) is tot uw beschikking mits deelnamen in de onkosten.

Deze formule is uitstekend geschikt voor iedereen die graag in alle rust en stilte zijn vakantie doorbrengt. De ervaring leert ons dat het vooral natuurliefhebbers en wandelaars zijn, die voor deze formule kiezen, alhoewel stedenbezoekers of liefhebbers van kunst en cultuur een vertrekpunt hebben voor het bezoeken van steden zoals Assisi, Orvieto, Gubbio, Arrezo, Sienna, Sansepolcro, Pienza, ... Firenze en Rome.

Huisdieren zijn welkom.

In huis mag niet geroken worden.

De prijzen bedragen 80 € per persoon en per dag (2008) (halfpension, alles inbegrepen).
Dit kan het hele jaar door.

Zie ook ons gastenhuis of kamer formule (verblifplaats Nunzia)

Meer inlichtingen ? Ons contacteren ?
querciaverde@hotmail.com